Soms zit ik in een restaurant of lunchroom en denk ik: WAUW, dít is zo lekker. Dit moet ik onthouden, of in ieder geval na proberen te maken. Dit was ook zo bij Lunchroom Pure in Uden tijdens de overheerlijke High Tea waarvan ik een tijdje geleden heb genoten. Het voorgerecht: de wraps gevuld met brie waren geweldig. Het echte recept heb ik niet, maar een fake-uitprobeersel kan op mijn blog niet ontbreken.
Wraps met brie, pesto en rode ui
Geïnspireerd door Lunchroom Pure in Uden
Recept voor 4 wraps
Dit heb je nodig:
– 2 rode uien
– 1 stuk brie
– klein potje Groene pesto
– 4 wraps
– 16 kleine cherry tomaatjes
– mes
– oven
– ovenschaal
Zo ga je aan de slag:
Stap 1: verwarm de oven voor op 175 graden.
Stap 2: verdeel met een mes de pesto over de 4 wraps.
Stap 3: Snij de brie in 8 reepjes en verdeel over de wraps.
Stap 4: Snij de rode uien in kleine stukjes, verdeel over de wraps.
Stap 5: Snij de cherry tomaatjes door de helft en verdeel ook over de wraps.
Stap 6: Vouw de wraps dicht en leg ze in een ovenschaal.
Stap 7: Bak de wraps voor 10 minuten in de oven totdat de brie een beetje gesmolten is.
Hierboven zie je foto’s van wraps (ja écht die witte rondjes) die ik zelf heb gemaakt. Want je kunt echt álles zelf maken als je tijd hebt! 😉 Het recept hiervoor komt snel online!