The Jelly Beans Challenge – Bean Boozled

Omslagfoto Jelly Beans

 Jelly Beans: Niets is wat het lijkt

Als verwoed fan van Harry Potter (meerdere HP marathons zijn al aan mij voorbij gegaan), kon ik deze uitdaging niet afslaan. Daan Ashman daagde me namelijk uit om mee te doen aan de jelly bean challenge. Je kent ze misschien wel van de films van Harry Potter, smekkies in alle smaken.

 

Ja, ze bestaan echt!! En dan ook écht in alle smaken.. Van hondenvoer tot aan grassprietjes, oude kaas tot een kots en rotei.. Natuurlijk zitten er ook lekkere tussen: tuttifruttie, perzik, chocolade, caramel.. Het is alleen de vraag of je die in je mond hebt..

IMG_6817 IMG_6813

Er zijn namelijk allemaal verschillende kleuren beans, aan de buitenkant kun je niet zien welke de lekkere en welke de niet lekkere smaken zijn.. Ook aan de geur valt niks af te leiden..
Je stopt dus een jelly bean in je mond en wanneer je hem doorbijt weet je pas of je de pineut bent of dat je lekker kan gaan genieten van je snoepje.. Kan niet heel erg zijn toch?

Blijkbaar staat Youtube al reeds vol met allerlei filmpjes van mensen die de Harry Potter Jelly Bean Challenge doen. Eens even kijken wat me te wachten staat..

 

Mhh oke, smaken die snoepjes echt zo vies? Kan toch bijna niet..
Ik had al toegezegd voordat ik deze filmpjes had gezien.. dus met z’n vier gingen we er eens goed voor zitten, ervanuitgaand dat het allemaal wel mee zou vallen.. Om het spel een beetje fair te laten verlopen gaven we ieder snoepje een nummer. Het lot zou dus door middel van een digitale dobbelsteen bepalen welke smaken jij toegewezen kreeg.. Hopelijk zat het lot mee..

 

Rotei, Gras, Kots Tutti Frutti, dat bleek mijn lot te zijn.. Pauline had nog minder geluk met de smaak van stinkdierspray, dat was volgens mij toch wel de aller- aller- allervieste.. Robert en Daan vonden gras best lekker. Conclusie: Veel vieze snoepjes uitgespuugd, maar wel een leuke avond gehad. Het voelt een beetje als gokken en het is super grappig om iedereens gezicht te zien. De verbazing, de emotie en de blijdschap wanneer je geluk hebt haha! Opzich dus best wel leuk om een keertje voor de lol met vrienden te doen! Een smaaksensatie ten top..

Wil je jezelf ook aan de Jelly Beans Harry Potter Challenge wagen? Een keertje wat anders gaan doen met je vrienden dan naar de bioscoop? Je kunt de snoepjes bestellen op: candyonline.nl. Klik hier om ze te bestellen.

IMG_6815  IMG_6818

Ps. De snoepjes smaken écht naar stinkdier, rot ei en kots.. voor zover ik weet hoe dat hoort te smaken! Weet waar je aan begint haha. Heb jij je er al ooit aan gewaagd?

Liefs, Bo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.