Old Passion: Play the Piano

9527ffad41190c47ebcbbe8735867fe4

Ik verbaas me erover hoe dingen kunnen veranderen..

Vroeger speelde ik piano, ik speelde piano met passie. Iedere dag zat ik een uurtje achter de toetsen een beetje te pingelen, proberen noten te lezen, maar vooral liedjes te leren via Youtube. Wat gek eigenlijk dat er van z’n oude passie niks meer over kan blijven..

Het is eigenlijk net zoals met mensen, je kunt niet iedereen blijven spreken, blijven zien. Sommige vriendschappen vervagen, maar als je elkaar dan weer spreekt is het weer net zoals vroeger. Dat is bij mij ook met piano spelen, ook al heb ik al ruim 6 jaar geen piano les meer, ik weet sommige liedjes nog alsof ik ze gisteren heb geleerd. Gek eigenlijk, maar toch ook wel weer leuk.

Al vaak heb ik op het punt gestaan om het piano spelen weer op te pakken.  Maar vaak zijn er excuses; zo iets als geen tijd, geen zin, geen piano bij de hand etc. Nu ik eindelijk weer een mp3 tot mijn beschikking heb ga ik er echt werk van maken, want het is eigenlijk zonde dat je iets, wat je vroeger zo graag deed, nu nooit meer doet.

Het is zonde, dat je iets wat je vroeger met veel plezier deed, nu niet meer doet.

Ik hou van uitdagingen en ben ervan overtuigd dat wanneer je een liedje leuk vindt en je het liedje alsmaar blijft luisteren, dat je het kunt leren spelen, ookal is het eigenlijk een beetje boven je niveau.. Dus, we gaan ervoor..

Bedankt voor het filmpje: oysterlovers! Ik ben benieuwd of het me gaat lukken.

Mocht het iets worden dan zet ik het uiteraard op mijn blog..
(haha maar aub geen te hoge verwachtingen).

Iemand die ook piano speelt en hier zijn talenten en tips wil delen? Ik sta er voor open!

Liefs, Bo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.