de Fotobus

omslagfoto fotobus

Make memories and smile to the camera!

Dingen veranderen, verdwijnen of verplaatsen. Sommige dingen die je kwijt bent mis je niet, andere mis je deste meer. De tijd gaat veel te snel, zoveel leuke momenten waar je nogmaals van wilt kunnen genieten. God zij dank bestaat er daarom het fenomeen: fotograferen. Ik ben al een tijdje van plan een goede fotocamera te kopen. Mijn huisgenootje doet nu trouwens ook een fotocursus, super gaaf! Mooie dingen echt goed op foto zetten is best lastig.. vaak vervormen ze of zijn ze niet zoals je ze zelf ziet! Dat doet me denken aan die ene foto op internet, die van dat jurkje. Wat we dus allemaal doen, onbewust of bewust, is ons leven vastleggen, terugkijken en herinneringen ophalen. Dus.. wat als je je fotocamera niet bij hebt? en je telefoon 0% batterij meer heeft? Dan is er de Fotobus!

Een super leuk concept, dat ik tegen kwam op de Gezondheidsbeurs in Utrecht. Je hoeft niet fotogeniek te zijn om goed op deze foto’s te staan. In de bus bevind je je namelijk in een hele andere wereld! Een wereld waarin alles kan. De bus ligt vol met leuke accessoires die je foto helemaal afmaken.

IMG_6896  IMG_6897
IMG_6900  IMG_6898

Een leuke herinnering aan een gezellige dag met vriendinnen, een romantische dag met je vriendje of een gekke pic met je medestandhouders. Je krijgt je fotootje meteen mee naar huis in de vorm van een leuke pollaroid. Het leuke moment staat meteen vast! Waarom ben ik fan? Waarom denk je! Een oud volkswagenbusje, oude pollaroids, een super idee. Lach je ook even naar de camera als je ze ziet staan op een festival? Of laat je ze zelf even bij je voorrijden voor je bruiloft, kinderfeestje, verjaardag, buurtfeest.. Noem maar op. Als het maar een memorabel moment is wat vastgelegd moet worden, dan schieten ze graag een fotootje voor je!

They love to make people smile, so… SMILE!

Liefs, Bo

Ps. Check http://vwfotobus.nl/ voor meer informatie, foto’s en videos! Wel doen he! 😉

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.