Foodfilm: Chef

Omslagfoto

Chef: Foodfeelgoodmovie van 2014!

Bulk Alert

Het jaar moeten we natuurlijk goed beginnen! Waarom niet met een géweldige film? Juist ja, een geweldige foodfeelgoodmovie, misschien wel de beste van 2014.. ik heb er niet meer woorden voor. Chef: géweldig. Sinds dat ik hem voor de eerste keer heb gezien (2 weken terug) heb ik hem al 2x opnieuw gekeken. Dit zeg iets, want ik heb dit nog nooit eerder gedaan.

Chef:
Jaar: 2014
Duur: 114 minuten
Categorie: Comedy
Regisseur: Jon Favreau
Cast: Jon Favreau, Robert Downey Jr, Scarlett Johansson.
Cijfer op IMDb: 7,3

Van deze film krijg ik zin om te eten en om te koken. De mexicaanse muziek waarmee de film wordt ondersteund is aanstekelijk gezellig. Van deze film krijg ik de drang om ook een foodtruck, of iniedergeval iets voor mezelf, te beginnen. Geniaal hoe de jonge generatie laat zien hoe twitter werkt, wat ook nog eens tot groot succes leidt. Het einde was natuurlijk wel te voorspellen, maar hè, soms moet een film gewoon goed aflopen, soms moet je geloven in het onwaarschijnlijke. Een beetje onrealistisch is het dus wel, maar ik gun het de hoofdpersoon Carl Casper, die tevens ook de regisseur van de film is! Toen ik dat las, moest ik wel een beetje lachen, want de rol is op zijn lijf geschreven.

Blijkbaar zijn meer mensen zo enthousiast over de film. Er is namelijk een speciale Fan-facebookpagina voor opgericht! Ook zijn een aantal recepten van de film op google te vinden! En.. die ga ik natuurlijk met jullie delen (en ze misschien wel een keertje maken!) Check hieronder nog eventjes de recepten en dan zie ik jullie morgen weer! Wantt, mijn goede voornemen: iedere dag een blogpost maken! Ciao.

Liefs, Bo

Chef-Movie-Yucca-Fries-300x300

Chef-Movie-Recipe

Bulk Alert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.