Festival Zand

Wauw, dat was me even een week.
Ik heb het zo druk gehad, dat ik niet eens heb kunnen denken aan een blog schrijven..

Er is veel gebeurd deze week. Ik heb besloten dat ik op kamers ga! Jippiee, maar daardoor is het schrijven er een beetje bij ingeschoten.. Sawry! Een goed voornemen: Ik ga jullie vanaf vandaag weer regelmatig verblijden met berichtjes! (:

Om te beginnen een verslag van Festival Zand, waar ik van het weekend één van de 25.000 gasten was! Het was zooo leuk, ik zal jullie vertellen waarom!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_3583Festival Zand (7)

 

Bekijk de aftermovie:

Tickets van Festival Zand zijn maar: €37,50 voor een normaal weekendticket!
Wat je daarvoor terug krijgt is het zeker waard. Twee dagen livemuziek en festivalsfeer! Als je van bekende Nederlandse artiesten houdt dan is dit een must-go festival! Het zijn vooral artiesten die, hoe zal ik het noemen? Vooral acoustic, top40 en knuffelrock spelen. Racoon, Guusje en Ilse konden natuurlijk niet ontbreken.

Zand is een beetje te vergelijken met Concert@Sea, ooit van gehoord? Daarentegen vind ik Festival Zand net wat meer dat “aan-zee”gevoel hebben. Je staat met je voetjes in het zand, en er is zelfs een zwembad voor het podium! (Alleen voor vipgasten, maar die kaartjes zijn ook nog zeker wel te betalen! €52,50 voor het hele weekend). Ookal was het toen ik er was, om het zo maar te noemen, hondenweer.. Ik voelde me toch alsof ik op vakantie was in een ver land aan zee. Met een lekkere Strawberry Daiquiri Cocktail Coppa voor 2 muntjes (Ga ik zeker een keer zelfmaken!), kijkend in naar de zonsondergang, met mijn nieuwe Zonnenbril van Zand op voor €5,-, Tja wat wilde ik nog meer! Ja precies, Racoon live spelend op de achtergrond met mijn twee leuke, gekke vriendinnetjes, genieten van onze laatste dagen vakantie!

Vrijdagavond was misschien nog wel de bijzonderste avond. Het goot, in de regen hebben we zelf de tent op moeten zetten. Toen we al ongeveer drijfnat het festival terrein opkwamen bleek het super rustig te zijn! Achteraf hoorde we dat er die avond maar 3000 bezoekers waren, in plaats van de 25.000 op de zaterdag. We hadden erg veel geluk, want konden de artiesten zowat aanraken. Het was een erg romantisch, akoestisch “kampvuurconcert” die avond! Zelf heb ik niet op de Zand camping gekampeerd maar op een camping verderop.

Zaterdag had ik meer een festivalgevoel toen het hele festivalterrein gevuld was met meer dan 25.000 man. De hele dag (overigens ook de vrijdag) speelde The Originals alles aan elkaar. Ja, hier mag zeker voor geklapt worden, want wat kunnen die jongens veel liedjes spelen! Iedereen mocht zelf een request ingeven, ze speelden alles zo weg en wisten de sfeer er goed in te brengen op de momenten dat het hoofdpodium klaar werd gemaakt voor de volgende artiest. Petje af!

Kortom zoals Guus Meeuwis het zou zeggen:
Zand, Ik heb genoten, genoten,
van jouw liefde, je vriendschap
en van jou.

Ik wil jullie graag ook mee laten genieten, daarom hier nog een paar foto’s afkomstig van Strandfestivalzand.nl. Helaas is het mezelf nog niet gelukt mijn eigen filmpjes erop te zetten..

Ik hoop jullie volgend jaar allemaal te zien, want één ding is zeker! Ik houd 22 augustus 2015 alvast vrij in mijn agenda voor: Festival Zand 2015.

Festival Zand (6) Festival Zand (4) Festival Zand (3) Festival Zand (2) Festival Zand (12) Festival Zand (17)

 

 

.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.