Festival Glow Eindhoven

Omslagfoto: “Koepel met gekleurde stralende lichtstrepen” is gemaakt door Kristel Hendriks. 
Check haar Instagram hier. 

SONY DSC

Glow Eindhoven, gaat er al een lichtje bij jullie branden?

Glow Eindhoven, hoe bijzonder al die lichtjes en kraampjes rondom een mooie wandeling door Eindhoven. En het is gratis! Ik heb nog nooit z’n bijzonder gratis Festival meegemaakt. Ik wist niet wat ik zag al die lichtjes, het is niet te beschrijven en ook niet echt goed vast te leggen op foto’s.. Ik heb een poging gewaagd, maar eigenlijk schets ik nu gewoon een heel verkeerd beeld.. want op de foto’s is alles minder mooi dan in “real life“. Je wandelt door het donker en staat er versteld van wat voor vormen en kleuren licht eigenlijk aan kan nemen.

Zin in een bijzonder uitje? Dan zou ik deze week nog even een avondwandelingetje gaan maken in Eindhoven City!

IMG_5067    IMG_5084[1]

De sfeer tijdens de wandeling was erg leuk, overal staan kraampjes met GLOWwijn, chocolademelk en koffie. Langzaam loop je van kunstwerk naar kunstwerk, begeleid door allerlei verschillende muziekjes. Op de site staat heel veel informatie over de kunstwerken, houd je niet van kunst? Dan kun je natuurlijk ook alleen gaan voor de “experience”.

Michel Suk

“Glowing in the Wind”

AD LIB CRÉATIONS – CHRISTIAN GIMAT

Ivo Schoofs

Dit waren mijn eigen filmpjes, voor meer filmpjes kun je kijken op het Youtube Kanaal van Glow. Of op de GLOW Website, daar kun je heel veel vinden over de kunstwerken en ook heel veel professionele foto’s en filmpjes. Klik hier om de site van GLOW te bezoeken.

Tip Tip Tip: Op P+R Meerhoven parkeer je voor €3,- de hele avond  en daarna ga je voor €0,50 per persoon nog 10 minuutjes met de bus richting de binnenstad. Ideaal! 

Glow duurt nog tot en met 15 november, iedere dag vanaf 18.30 uur tot 23.00 uur. Zeker een aanrader om eventjes een kijkje te gaan nemen! Ben jij dit jaar naar GLOW geweest? 

Liefs, Bo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.