Chez Bo

Chez Bo

 Tja, het was zoeken, twijfelen en uiteindelijk gewoon doen.

Phoe, wat lastig om ergens aan te beginnen.. Hoe gaat het eruit zien, wat wil ik erop zetten, hoe ga ik het noemen. En vooral is het goed genoeg? Er zijn zoveel mooie en interessante blogs. Hoe doen ze dat toch? Dat vroeg ik mezelf al ongeveer een half jaar af, totdat ik uiteindelijk besloot om gewoon maar te beginnen.

Ik ben trouwens Bo, op dit moment 19 jaar en Studente Small Business and Retail Management aan de Hogeschool van Arnhem Nijmegen. Ja, dat is een mond vol, maar eigenlijk is het gewoon een hele brede opleiding waarin je alles leert om Ondernemer te worden. Maar wat leer je dan? Duits, Engels, Nederlands, maar ook Recht, Marketing, Bedrijfseconomie en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar ik geloof niet dat jullie daar op zitten te wachten!

Ik ben dus Bo en ben vanaf vandaag dus Bo met een Blog. Een Blog waarop ik eindelijk al mijn recepten, mijn verhalen en mijn gedachtes kwijt kan.Want dat zijn er soms nogal veel! Ik zou zeggen enjoy, want dat doe ik met het schijven van deze blog ook!

Liefs, Bo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.