Het begin is er: Lunchroom Chez Bo

Zo, dat was misschien wel de langste “radiostilte” van mijn hele blog-carrière. Omdat ik vakantie had? Omdat ik het druk had? Of omdat ik lui ben? Misschien allemaal een beetje. Er staat namelijk iets grootst te gebeuren, waar veel voorbereiding voor nodig was, is en zal zijn. Iets wat ik wellicht al veel eerder had willen en moeten doen. Ik ga mijn droom waar maken. 

Je droom waar maken? Jep! Als je me kent, weet je dat ik al jaren droom van een eigen lunchzaak, lunchroom of lunchconcept. Net hoe je het wilt noemen! Zo’n gezellige plek waar je je thuis voelt, je gezellig bij kunt kletsen met vrienden en waar je de heerlijkste broodjes en de aller- allerbeste koffie kunt drinken. Zoiets dus..

In mijn hoofd heb ik het allemaal al 100% bedacht en voor elkaar. Ideeën genoeg, maar wat is nu hét idee. Het beste idee, het idee wat ik ook daadwerkelijk uit kan gaan voeren? Daar ga ik dit half jaar achter komen! Ik ga namelijk afstuderen, je leest het goed: afstuderen, door middel van een ondernemingsplan. 3,5 jaar geleden ben ik begonnen met de studie Small Business en Retail Management met als ultiem eind doel: een eigen onderneming. Mijn afstudeerproject in de vorm van een ondernemingsplan gaat mij hierbij helpen.

Ben ik er klaar voor? Geen idee! Misschien wel, misschien niet. We zullen het gaan zien. Één ding is zeker, beter proberen dan achteraf zeggen: “had ik maar…” “hoe zou het zijn als…” Ben je benieuwd hoe het me zal vergaan tijdens het schrijven van mijn ondernemingsplan? Het maken van cruciale beslissingen? En het uiteindelijk ook echt uitvoeren van mijn snode plannetjes? Houd dan mijn blog in de gaten en blijf op de hoogte.

Ik zal mijn aandacht tijdelijk meer gaan verleggen naar mijn ondernemingsplan en afstudeeronderzoek. Maar stiekem kan ik het af en toe toch niet laten om een receptje of update te plaatsen. Tja, het blijft toch een hobby.. En afleiding heb je nodig om creativiteit te behouden! Tot ziens, schrijfs, spreeks!

 

Plan van Aanpak Chez Bo

11 thoughts on “Het begin is er: Lunchroom Chez Bo

 1. Geweldig Bo!!
  Héél veel succes met alles!!
  Jouw kennende gaat het allemaal wel lukken:)
  Wat is er mooier dan je droom nastreven.
  We blijven op de hoogte
  Kus Minnos

 2. Lieve Bo,

  Dat gaat zeker lukken, je bent er al zo lang mee bezig en……. zoals je zegt als je het niet probeert en achteraf moet zeggen had ik maar… dat zou toch jammer zijn. Gewoon doen!!!!!
  We steunen jou in alle opzichten.

  Lieve groet Pap Mam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.