Alain Clark Theatertour Walk With Me

Omslag pic

Geweldige muzikant met een geweldig karakter.

Heb jij Alain Clark ooit live horen spelen? Nee? Dan moet je maar snel een kaartje kopen voor zijn Theatertour: Walk With Me. Wat een stem.. en wat een show. Ik ben gisterenavond naar zijn show geweest in de Stadschouwburg in Nijmegen samen met een goede vriendin. Zij had dit cadeau gedaan voor mijn verjaardag. Ik zeg: WAT EEN GEWELDIG CADEAU! Ik heb echt genoten, want tjeee wat is die man goed zeg.

Ik vind hem live zelfs beter dan op zijn CD’s en op Youtube.. Dat kun je niet van veel artiesten zeggen. Hoe hij de show ook aan elkaar praatte maakte het zo persoonlijk. Hij danste als Michael Jackson, speelde een zelfgeschreven nummer die hij schreef toen hij 14 jaar was, liet een fragment horen toen hij 2 jaar was en samen met zijn vader aan het zingen was. Zoals de naam van show al zegt: “Walk With Me”, hij liet je een wandeling maken door zijn leven en door zijn carrière. En eigenlijk ook een wandeling door van allerlei muziekstijlen.

Ik heb het gevoel dat ik hem in één avond heb leren kennen, de achtergrond van zijn muziek en ook zijn levensfilosofie. Wat ik echt heel tof van hem vond was dat hij een lokaal talent de kans gaf om een stukje muziek te spelen. Dit keer was Ruben Schaap. Goh ja, talent heeft die jongen zeker, toen hij één woord zong waren we verkocht.

Gelukkig heb ik heel veel filmpjes gemaakt van de show! Die ga ik natuuuurlijk met jullie delen.

Alain Clark – Ignition Cover
Leuke vlotte cover!

Gast Optreden van Ruben Schaap
Vanaf ongeveer 2 minuten (als hij begint te zingen), wordt het super mooi.

Mijn favoriet! Lekker jazzyy 🙂

En nog een paar bekende nummers:

Blow me away! Jaa jaa dat is zeker gebeurd.

Geweldig nummer met een geweldige tekst!

De klassieker! Geweldig hoe hij zijn vader probeert na te doen haha.

Je begrijpt na mijn verhaal en de filmpjes vast wel dat ik positief verrast was. Als je voor de show nog geen fan was, ben je het daarna wel. Kortom: Ik heb een heerlijk avondje in mijn stoel in de Stadsschouwburg beleefd, vermaakt door mooie muziek met geweldig gezelschap. Ik zou het zo over doen. Overtuigd? Of ook fan van Alain? Kijk dan even op zijn site voor meer informatie over de theatertour. Klik hier voor de site van Alain Clark. 

Ik wens jullie een heel fijn, zonnig & muzikaal weekend toe!

Liefs, Bo

One thought on “Alain Clark Theatertour Walk With Me

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.