3x Gratis probeerproducten: proef je mee?

omslagfoto

3x gratis probeerproducten: proef je mee?

Nieuwe smaken, nieuwe producten, altijd leuk om te proberen! In het verleden heb ik ook al een blogpost gemaakt over het uitproberen van de Surinaamse Aardappelschotel van Cela Vita (hiervoor moest je jezelf inschrijven en werd je uitgeloot of ingeloot)  en de Rasfrietjes! (Dit ging door middel van een bon, hieraan kon iedereen mee doen.) Soms valt het product tegen en soms is het product super lekker. De rasfrietjes waren een beetje teleurstellend.. ze zijn veel lekkerder in de snackbar. De surinaamse aardappelschotel daarentegen was géweldig.

Lekker of niet, je krijgt ze gratis. En gratis, tja daar houden wij Hollanders nu eenmaal van hè! Bovendien probeer je een keer wat anders dan de standaard producten die je normaal aanschaft. Dus waarom zou je ze niet proberen? Je hoeft  ze daarna in principe niet nogmaals te kopen. Dat is natuurlijk wel de bedoeling van de producent, maar hé ik koop wat ik zelf wil haha. Vaak zitten er verder geen voorwaarden aan, soms moet je je gegevens invullen en krijg je nog een uitnodiging voor een vrijblijvende enquête. That’s it, nou daarvoor wil ik wel wat nieuws uitproberen, jij?

Er zijn weer een hele hoop leuke probeeracties te vinden in de supermarkt! Ook gratis producten proberen door middel van het opsturen van je kassabon? Lees dan even verder!

Tip: Uiteraard moet je de producten niet allemaal tegelijk kopen, want je kan de kassabon maar één keer opsturen natuurlijk! Apart afrekenen dus haha, of om verschillende kassabonnen vragen! 😉 )

1. Becel Pro activ
Voor deze actie moet je even naar de winkel rennen, want hij loopt nog maar 6 dagen! Aan deze actie kun je alleen meedoen als je de coupon hebt, deze vind je o.a. in de Allerhande van Januari 2015 op pagina 102.

Welk product: Becel proactiv original 250 gram óf Becel pro activ romig 250 gram óf een 6-pack yoghurtdrinks van Becel pro-activ.
Tot wanneer: tot en met 31 Januari 2015
Hoe en wat krijg je terug: Je aankoopbedrag van één van bovenstaande producten. Door middel van het opsturen van je kassabon.
Voorwaarde: 1x geld terug per bankrekening

holy soda

2. Holy Soda
“Holy Soda is lekkere frisdrank, laag in calorieën en gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Kortom, 100% goodness”, aldus de site. Maar is het ook echt lekker? Ik ga volgende week naar de winkel om dit product gratis mee te nemen!

Welk product: 1,5 liter fles van Holy Soda met daarop “Gratis”.
Tot wanneer: tot en met 31 mei 2015
Hoe en wat krijg je terug: Je aankoopbedrag, door middel van het invullen van de code onder de dop en eventueel het opsturen van de kassabon.
Voorwaarde: 1x geld terug per huishouden.

Klik hier voor meer informatie, de actie en de site.

3. Coca Cola life
“Coca Cola presenteert een nieuwe soort Cola: Coca Cola life. Coca-Cola life is een cola met minder calorieën die is gezoet met een mix van suiker en zoetstoffen uit stevia, ingrediёnten van natuurlijke oorsprong”, aldus de site. “Coca-Cola life bevat een derde minder suiker en calorieën. Het is gezoet met ingrediёnten van natuurlijke oorsprong (suiker en zoetstoffen uit stevia).”

Vanaf januari 2015 week 2 is het pas in Nederland in de winkels beschikbaar! Echt echt echt nieuw dus. So let’s try this.. Proef jij het verschil met de “normale” Coca Cola?

 

Welk product: 1,5 liter fles van Coca Cola life.
Tot wanneer: tot en met 19 april 2015
Hoe en wat krijg je terug: Je aankoopbedrag, door middel het opsturen van de kassabon.
Voorwaarde: 1x meedoen aan de actie.

Klik hier voor meer informatie, de actie en de site.

Genoeg nieuwe smaaksensaties voor deze zaterdagmiddag. Heel veel plezier met het gratis proeven! Hoe vond je de producten? Heb je nog een andere goede “gratis proef actie”? Laat het me dan weten! Fijn weekend allemaal!

Liefs, Bo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.