10x leuke Food Sinterklaas Surprises.

Eetliefhebbers opgelet, inspiratie voor Sinterklaas surprises!

Wie houdt er nu niet van eten? Niemand niet, iedereen heeft wel een lievelingsgerecht of een verslaving aan iets wat met eten te maken heeft. Een ideaal onderwerp voor je Sinterklaas Surprise dus! Hieronder geef ik je tien maal inspiratie voor het maken van een food surprise met als inspiratie: Pinterest!

Pizza
10. Pizza

Everybody loves pizza. De moeilijkheid van deze surprise zit hem in de ronde vorm van de pizza. Je zou hier voor een ronde doos moeten vinden of zelf de schaar in wat karton kunnen zetten. Deze surprise is extra leuk als je een echte pizzadoos van de italiaan vraagt waar je hem in kan doen. Ideaal voor de pizzaliefhebbers onder ons.

Surprise koekhuis
9. Gingerbreadhouse

Ooeeehh leuk! Een eetbare surprise. Bij de albert heijn zijn kant en klare bouwpakketten van deze huisjes te vinden. Je zou natuurlijk ook zelf aan de slag kunnen gaan! Of nog leuker er een bouwpakket van maken en aan de bakliefhebber geven als surprise, met een bouwtekening en uitleg.

doner
8
. Durum doner / wrap
Een zeer verdiende 8e plek, want wie verzint het nu om een durum doner als surprise te maken? Hier voor heb je nodig: een kartonnendoos, gekleurd papier/ karton, schaar en lijm. En een beetje creativiteit natuurlijk.

Taart
7. Taart

Deze kon niet in mijn selectie ontbreken. Erg leuk! Is een stuk taart te moeilijk dan kun je natuurlijk altijd nog een petit fourtje maken met een vierkante doos. Of een stapeltaart met drie dozen.

Happy meal
6. Happy Meal

Haha, ik weet al aan wie ik deze zou geven. Ten eerste aan mezelf, omdat ik áltijd een happymeal pak en ten tweede aan een vriendin van me die verzot is op friet. De moeilijkheidsgraad van deze surprise valt reuze mee.

sushi
5. Sushi

Oeh lovely! Sushi! Wederom erg leuk bedacht. Deze zou ik voor mijn huisgenootje knutselen, die is verzot op sushi. Je kunt hiervoor wc rollen en andere kleine verpakkingen gebruiken.

Reinbeers
4
. Bier
Haha wat heb ik hier om gelachen. Een echte mannensurprise, moeilijkheidsgraad nul maar wel hilarisch. Dit verwacht niemand vandaar de welverdiende vierde plek.

Kinder surprise
3. Kinder Suprise Ei
Steeds als ik langs de kassa kom, lonkt dit ei naar me. Met zijn witte binnen kant en zwarte buitenkant. In het echt al een surprise vanbinnen maar nu dus in het groot! Dit kun je gemakkelijk maken met wat papiermarche rondom ballon. Wil je het grootser aanpakken? Dan kun je met piepschuim werken. Hierdoor wordt de moeilijkheidsgraad wel verdubbeld als je het mij vraagt.

Popcorn machien
2. Popcornautomaat

Weer z’n leuk idee en prachtig uitgevoerd. Je kunt op de avond zelf de popcornmachine natuurlijk ook opvullen met pepernoten, als je in de sinterklaassfeer wilt blijven.

Koffiezetautomaat
1. Koffiezetapparaat

Wauw hiervan ben ik echt onder de indruk. Wat een mooie surprise! Helaas wel moeilijkheidsgraad 10 als je het mij vraagt, alhoewel je met een doos heel ver kan komen. Succes!

Ik heb nu al zin in Sinterklaas.. Als je mijn lootje hebt getrokken, dan ben ik zeker blij met één van deze bovenstaande surprises! 😉 Succes met knutselen.

Liefs, Bo

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “10x leuke Food Sinterklaas Surprises.

  1. heel erg leuk zeg. Wat een leuke inspiratie. Met de kinderen doen wij nog echt ouderwets pakjesavond. Maar met de volwassenen gaan we los met de surprises. Ik heb dit jaar een echte bourgondier op mijn loodje staan. Dus dit is wel erg leuk.

    1. Dag Sanne! Wat leuk om te horen! Pakjesavond is zo leuk, ik zit op dit moment in Kopenhagen, maar ga het zeker hier ook vieren! Het is zo gezellig. Wat leuk, een bourgondier, dan kun je vast goed vooruit haha! Succes met de surprise. Is http://www.sintcadeautjes.nl je eigen site? 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.