Review: De nieuwe fast-casual foodketen Taco Bell Eindhoven

Een lekker berichtje op de vrijdagavond. Als ik nu in Eindhoven was zou ik weer gaan! Waar naartoe? Naar Taco Bell. Het was al een tijdje bekend dat de Amerikaanse fastfoodketen Taco Bell naar Nederland zou komen. Naar Eindhoven om precies te zijn. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen toen ik in Eindhoven was een paar weken geleden. Ondanks de rij (van meer dan 30 minuten!) besloten we toch even te gaan proeven. Wil je weten wat ik ervan vond? Lees dan verder, ik schreef een review over Taco Bell Eindhoven.

Review over Taco Bell Eindhoven

Taco Bell Eindhoven - www.zo-ofzo.nl

Taco Bell

Wat is Taco Bell eigenlijk? Één van de grootste fastfoodketens van Amerika. De Amerikanen die voor ons in de rij stonden, spraken vol blijdschap over de komst van dit restaurant naar Nederland. Ze waren jaren geleden naar Nederland verhuisd en als ze iets misten, dan was het Taco Bell. De verwachtingen werden hoger…

In de rij kregen we al snel een foldertje in onze handen gedrukt. Ik ben een foodie, maar ik wist voorheen (eerlijk gezegd!) niet precies wat het menu in zou houden. Oké, obviously zouden er taco’s op het menu staan,  Er stond nog veel meer op 🙂 Jippie! Keuze uit 6 menu’s, wat “side dishes”, een toetje en een “big Bell box”. Natuurlijk ging ik voor één van de menu’s (eigenlijk voor 2). We besloten te delen, omdat we niet konden kiezen.

Taco Bell Eindhoven - www.zo-ofzo.nl

Het menu

Menu 5 > Faijta burrito met pork, hot, met sidedish nacho’s en menu 6 > naked burrito bowl met grilled chicken, mild, met sidedish frietjes. De faijta was boven verwachting lekker, hot is ook echt heet. De guacamole kan niet op tegen zelfgemaakte guacamole, maar dat valt ook niet te verwachten voor circa €6,50 per menu. De nacho’s waren lekker, de frietjes niet zoveel bijzonders. Was het het wachten waard?

Taco Bell Eindhoven - www.zo-ofzo.nl

Conclusie

Ik zou er niet meer opnieuw 30 minuten voor in de rij gaan staan, maar dat is dan ook niet hoe het zal zijn als er meer Taco Bells in Nederland openen. Het goede nieuws: er gaan de komende tijd nog 20 Taco Bells in Nederland openen. Zou ik weer gaan als er geen rij zou staan? Ja zeker, het is niet voor niets een fastfoodketen. Het eten was lekker, de prijs is goed voor wat je ervoor krijgt. Ondanks dat Taco Bell zichzelf “fast-casual” noemt, ben ik van mening dat het toch echt meer naar “fast” dan naar “casual” neigt. Ken je Happy Italy? Daar kun je leuker zitten dan bij Taco Bell. Taco Bell is, naar mijn mening op haar beurt wel weer gezelliger zitten dan bij  Burger King of Mac Donalds. Ik verkies het eten van Taco Bell boven de bestaande fastfoodketens en zie mezelf na een avondje stappen zeker de Taco Bell binnen stappen. Romantisch uiteten in Taco Bell? Nah, zou ik niet doen, behalve als je net zoals mijn vriend en ik heel heel erg benieuwd bent naar wat Taco Bell Nederland te bieden heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.