Sam’s Bistro Uden

bewerkt

Sam’s BBQ: perfecte combinatie tussen all-in en à la carte.

Hoe anders kun je het weekend beter inluiden dan met een lekker uitetentje? Vanavond heb ik dus weer een leuke restaurantreview voor jullie.

Weet je wat ik altijd bij de arrangementen bij grillrestaurants mis? Juist ja, een lekker toetje! Bij de meeste arrangementen draait het alleen maar om vlees.. Nee, dat is bij dit restaurant niet het geval. Een ideale combinatie van a la carte eten en een onbeperkt gedeelt: het arragement Sam’s BBQ.

 Sams BBQ

Je begint met een lekker voorgerechtje van de kaart.

IMG_7054 IMG_7055
M’n vriend nam (ofcourse) de traditionele carpaccio en ik nam Sam’s salade van het huis met tonijn, komkommer, feta, zongedroogde tomaten, rucola, pijnboompitjes en appel.
Prima! Voor de vegetariër onder ons is er misschien wat minder keus, maar het blijft ook een steakhouse natuurlijk! Na het voorgerecht kwam voor ons de grote verrassing. Het gedeelte: Onbeperkt BBQ’en op je tafel.

IMG_7058 IMG_7059

Een erg uitgebreid arragement. We startten met spareribs en kibbelingen, deze waren (net zoals de aardappeltjes en frietjes) al van te voren gebakken. Goeie start! Daarna besloten we ons eens te wagen aan de BBQ. Leuk om zo de hele avond op je tafel te BBQ’en. Hadden we iets te kort? Dan konden we gewoon bij bestellen. Op een gegeven moment deed onze BBQ het niet meer. De ober verving de kooltjes en besloot uiteindelijk een hele nieuwe BBQ te brengen. Daarna konden we weer vooruit. Natuurlijk hield ik, als toetjes liefhebber wel een plekje over voor het dessert. Maar goed ook:)

IMG_7060 IMG_7061

Nom nom nom. Moeilijke keuze! Uiteindelijk besloot ik daarom voor de verrassing van de chef te gaan. Goede keus! Een cheesecake mhh! Links zien jullie de lekkere moelleux, ook een goede keus. Met chocolade en caramel gevuld.

Een prima avond gehad, in een restaurant ingericht met veel hout en planten. Sfeervol, aardige ,medewerkers die erg hun best voor je doen. Één tipje, wacht even met het serveren van de frietjes en aardappeltjes totdat de mensen hun eerste vleesje hebben gebakken, dan hebben ze gegarandeerd warme frietjes! Verder een heel goed arragement, uitgebreid en een goede combi van een all-in concept en een gezellige à la carte restaurant. Wij gaan zeker nog een keertje terug!
Ga jij ook een keertje langs?

Sam’s Bistro

http://samssteaksandmore.nl/ Sam's bistro logo
Kerkstraat 35
5401 BD Uden
0413-303860

 

 

Als je vanavond toevallig uit eten gaat! Smakelijk eten en alvast een smaakvol weekend.

Liefs, Bo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.