Restaurantreview: Lepoutre Grave

omslagfoto

Restaurant Review: Lepoutre Grave: Onbeperkt spareribs eten, €9,50,-. Ja, echt waar!

Voor de spareribs liefhebbers onder ons: lees alsjeblieft verder, want misschien gaat er wel een wereld voor je open. Je kunt namelijk iedere maandag en dinsdag onbeperkt spare-ribs eten voor slechts €9,50 bij een cafetaria/eethuis bij mij in de buurt.. Namelijk: Lepoutre in Grave (Noord-Brabant).

9  11 (1)

Lepoutre is een cafetaria en een eethuis in één. Door de goede afscheiding en de andere inrichting van het eetgedeelte, merk je als je gaat uiteten niet dat je als het ware aan een snackbar vast zit. Het eetgedeelte is niet zo heel groot, dus reserveren is gewenst ( zeker op sparerib avonden, waar het vaak helemaal vol zit ).

 Klik hier voor de verdere menukaart van Lepoutre.

grave

Cafetaria/eethuis Lepoutre logo
Elftweg 3
5361 CZ Grave
Tel.: 0486-473132

E-mail: admin@cafetarialepoutre.nl
http://www.cafetarialepoutre.nl/

Klaar voor spareribs?

IMG_6441  IMG_6445

Jullie weten dat ik geen vleesliefhebber ben.. maar waaaarom ging juist ík dan spareribs eten?
M’n huisgenootje (gek op spareribs, zie hierboven op de foto) wilde samen met haar vriend (gek op spareribs, ookwel koning der spareribs.. 8 borden Joshua?!) en haar twee andere huisgenoten (gek op spareribs) en mij (nog nooit spareribs besteld) spareribs gaan eten.
Je raadt het al: ik kon niet achterblijven.. Eens moest de eerste keer zijn..

IMG_6447 IMG_6452

De spareribs worden geserveerd met frietjes, gebakken aardappelen en een kleine salade, dus honger zou ik sowieso niet lijden.. Waarempel, zelfs ik vond de spareribs, zo mals dat ze bijna van het botje afvielen, best wel lekker.. Dat kwam denk ik vooral door de heerlijke saus. (waar smaakt het dan naar? Tja, niet te omschrijven.. ga zelf maar proeven;))

IMG_6440 IMG_6454

Ik hield het netjes bij één bord, aangezien het mijn eerste ervaring was met spareribs. Mijn medetafelgenoten gingen helemaal los, 4, 5, 6 of 8 nieuwe porties spareribs. Wat vonden mijn vleesliefhebbende mededinerenden er van?

Wievineke alias jarige job: “Jammie! ’t Was smullen tot en met de laatste hap. Ik heb de hele week erna van spare-ribs gedroomd. Wanneer gaan we weer?”

Bob: “Als je van plan bent om ooit een avond onbeperkt Spareribs te gaan eten, moet je echt bij Lepoutre zijn. Nu hoor ik jullie al denken “tuurlijk, maar dat kan je overal doen”. Dat is absoluut waar, maar het verschil is dat de porties bij Lepoutre precies goed zijn. Er zijn restaurants waar je meteen van die grote lappen vlees op je bord krijgt. Bij Lepoutre serveren ze steeds kleinere porties, waardoor je langer kan genieten van het steeds bijbestellen. Verder is de smaak ook net iets anders. Bij Lepoutre gebruiken ze een bepaalde dressing die ervoor zorgt dat de sparerib echt tot zijn waarde komt. Ten slotte hangt er ook een leuke sfeer in het restaurant. Kortom de spareribs van Lepoutre zijn echt een aanrader!”

Lisanne: “Zelf werk ik bij Lepoutre en daarom mocht ik de spareribs eerst alleen serveren, nu kon ik ze eindelijk zelf eens proberen. Het was leuk om ze nu zelf eens te mogen proeven, ze bleken super lekker namelijk! Fijn dat ik nu mijn eigen ervaringen kan delen met de klanten en dat ik kan zeggen dat het een echte aanrader is.”

Benieuwd naar Lepoutre en/of naar de huisgemaakte spareribs van Lepoutre? Ga dan eens een keertje langs op maandag of dinsdagavond. Geen geld, ook als je niet van spareribs houdt haha. Ben jij al ooit spareribs wezen eten? Hoe zijn ze jou bevallen?

Liefs, Bo

 

2 thoughts on “Restaurantreview: Lepoutre Grave

  1. vrijdag 30 december om 17.30 met 4 personen gegeten bij le poutre Grave
    in een woord geweldig en een goede service, de spareribs, ik heb ze nog nooit zo lekker gegeten ruim voldoende ,de frites en de gebakken aardappeltjes smaakten ook heel goed,om maar niet te spreken over het ijs,wij zijn het lekkere ijs van de heldro uit Ottersum gewent maar dit slaat alles.
    dan iets over de bediening, het was heel druk maar de bediening bleef heel rustig en vriendelijk

    bedankt namens John,mary, Ingrid, Henk.
    uit Gennep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.