Restaurant Review: ’t Verlangen in Wijchen

Collage verlangen

Wereldtapas in Wijchen, waar voor je geld!

We hebben allemaal weleens verlangens, zeker nu Sinterklaas er weer aan komt, wordt er weer veel gebrainstormd over verlanglijstjes.. Een goed moment om mijn mening te geven over het Restaurant waar ik op mijn verjaardag (26 september) ben wezen eten met mijn ouders en vriend: ’t Verlangen in Wijchen.

’t Verlangen t-verlangen
Kasteellaan 41A
6602 DC Wijchen
024 641 7384

Klik hier voor de site van ’t Verlangen
en de volledige tapaskaart.

Eten: 8,3

We hebben met z’n allen gebruik gemaakt van het onbeperkt tapas eten voor €22,95. Je kon daarbij alle gerechtjes van de kaart onbeperkt bestellen. We hebben het er dus lekker van genomen! Lekker met elkaar delen, van alles proeven, ik vind dit concept qua eten altijd geweldig. Dan hoef ik tenminste niet te kiezen, want ik vind alless lekker! Hier kwam nog eens bij dat de meeste van de hapjes echt heerlijk waren. Natuurlijk was het ene gerechtje lekkerder dan het andere.

Mijn favorieten:
– Tortillachips uit de oven met crème fraîche, chilisaus en jonge kaas.
– Wrap met gerookte zalm, kruidenkaas rode ui, dille en mosterdsla.
– Gamba’s in een knoflooklimoensaus.
– Minipita met Gyros en Tzatziki.
– Tiramisu gemaakt van bokkepootjes en baileys.

De gerechtjes waren wel wat groter dan dat ik meegemaakt heb bij andere tapasrestaurants. Maar hier was het ook meer de bedoeling dat je de tapas met elkaar deelde, hier kwamen wij natuurlijk weer veel te laat achter haha.

Voorgerechtjes
IMG_4108 IMG_4109

Hoofdgerechtjes
IMG_4119 IMG_4118  IMG_4120  IMG_4122

Nagerechtjes
IMG_4128 IMG_4129

Personeel/klantvriendelijkheid: 8
Het personeel was super vriendelijk. Toen mams lasagne koud was kreeg ze meteen een nieuwe. Het duurde soms wel lang voordat we de bestelde gerechtjes kregen. Dit had waarschijnlijk te maken met de vrijdagavond, het hele restaurant zat vol. Het heeft wel iets, de hele avond tafelen.

Ambiance: 7,5
De ambiance was erg bijzonder, we zaten voor een muur met allerlei “wereldfoto’s”, s avonds werd het een stuk donkerder en begon de wereldsfeer pas echt te leven met allerlei kaarsjes. Toen het wat drukker werd, was het iets wat gehorig. Dit was wel jammer, je kon elkaar hierdoor minder goed verstaan.

Naamloos

Voor een virtuele tour door het restaurant klik hier.

Prijs-kwaliteitsverhouding: 7,5
Prima, onbeperkt tapas is €22,95, hiervoor kun je de hele avond eten zoveel je wilt. Er is genoeg keus uit voorgerechten, nagerechten en hoofdgerechten. Iedere maand is er ook nog een extra maandkaart met de gerechtjes van de maand. Drankjes hebben een normale prijs.

Opmerkingen:
Erg leuke ervaring, je beleeft de hele wereld met de gerechtjes van het verlangen en waant je even op vakantie ver weg. Wij kozen dus voor onbeperkt tapas eten, maar volgens mij is een tapas verrassingsmenu ook wel een aanrader. Lekker de hele avond zitten, wel liever als het wat rustiger is dan krijg je je gerechtjes wat eerder en is het wat minder rumoerig, waardoor je lekker bij kunt babbelen.

Eindcijfer: 7,8

Ik zou zeggen, wil je een keertje wat anders? Lekker eten gecombineerd met wat meer exotische gerechten in een buitenlandse vakantiesfeer? Hou dan ’t Verlangen in Wijchen zeker in je gedachten. Wie is er al ooit bij ’t Verlangen uiteten geweest? Wat vond je ervan?

Liefs, Bo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.