Restaurant Review: Edison Roadhouse Apeldoorn

omslagfoto

Restaurant Review: Amerikaans eten bij Edison Roadhouse.

Gisterenavond hebben jullie het misschien al wel gezien op Facebook, ik was samen met een vriendin uiteten bij Edison Roadhouse in Apeldoorn. Je zult denken: maar je komt toch uit Brabant? Wat doe je dan in Apeldoorn? We gingen die avond naar een benefietavond voor kanker: Fight Cancer georganiseerd door WEevents. Een andere vriendin van ons: Lieke Mettes organiseerde dit mee. Hierover ga ik ook nog zeker een blogpostje maken, maar dan wil ik natuurlijk wel eerst de foto’s van de avond tot mijn beschikking hebben ;). Dus nu even terug naar het uiteten.

We hadden dus het plan om uit te gaan eten. We wilden dichtbij het evenement uit gaan eten, dus in Noord Apeldoorn bij de ring. We hadden vooraf twee restaurantjes uitgezocht en reden vol goede moed naar de eerste: Brasserie Briljant. We kwamen aan in een woonwijk.. hier moest het zijn.. We keken naar rechts en daar zagen we.. Een groot gebouw.. een.. een bejaardentehuis?! Er kwamen twee oude mevrouwtjes naar buiten met hun rollatortje.. Okeee.. uuhm was dit wel een restaurant? Voor de zekerheid zijn we naar de tweede optie gegaan: Edison Roadhouse. Achteraf ben ik blij dat we hiernaartoe zijn gegaan, want het was écht goeed.

Naamloos


Edison Roadhouse

Vlijtseweg 192
7317 AM  Apeldoorn
info@edisonroadhouse.nl
Tel. 055 3030969
http://www.edisonroadhouse.nl/

Dit nog vrij nieuwe restaurant in Apeldoorn, ik zag op hun facebookpagina plaatjes van een jaar geleden toen het restaurant gebouwd werd. Prima locatie, aan de ring van de A50 met genoeg parkeerplek. Het gebouw is erg groot, maar door de verhoging in het midden van het restaurant heeft het een echt Amerikaanse uitstraling. De banken bekleed met het koeienpatroon en het vele hout helpen hier ook aan mee. Je waant je in een bar in Amerika!

Kleine impressie van de foto’s op de site:

header_2 header_3 header_4 (1)  header_5

Het personeel wees ons een plekje aan rechts op de  koeienhuiden bank en we kregen de menukaart. Een soort papieren placemat met een voor én een achterkant..

IMG_6392IMG_6393

Uitleg was daarom dus nodig. Zoveeel keus.. Uiteindelijk gingen we allebei voor de Chickenwings. Sidedishes konden er apart bij besteld worden. We namen de warme groente en de salade en samen namen we 1 portie friet. (De serveerster had ons geadviseerd dat dit voldoende zou zijn.)

IMG_6399  IMG_6401

En dat was het ook, het was namelijk zoveel dat de vriendelijke jongen die het eten bracht, er een tafeltje bij schoof. Bij de flemish fries, oftewel vlaamse frieten hadden we curry besteld. Dat werd zoals hierboven te zien in een ijscobakje geserveerd! Grappig haha.

IMG_6403  IMG_6396

Wat me opviel was dat al het personeel super vriendelijk was en dan bedoel ik niet gemaakt vriendelijk, maar oprecht vriendelijk. 4x is gevraagd of alles naar wens was, door 4 verschillende serveersters. Ons eten was er super snel, ik denk binnen een kwartier.. Hoe krijgen ze het voorelkaar!

Kortom: Erg leuke avond gehad. Dit restaurant is vooral voor mannen, die van vlees houden, de hemel. Goedkoop maar goed eten dat geserveerd wordt door super personeel. Ik zeg het niet vaak, maar hiervoor zou ik graag nog een keertje naar Apeldoorn rijden! Ben jij er ooit geweest? Wat vond jij ervan?

Liefs, Bo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.