Restaurant Review: Donatello’s in Nijmegen

Perfecte Pizza voor een Prima Prijs!

Nom nom nom, vanavond heb ik weer één van mijn hobby’s uitgeoefend!
Namelijk: uiteten! Ja, daar word ik blij van, en mijn huisgenootjes ook! Dus we gingen vandaag lekker een avondje happen en trappen.

Rond een uur of 7 vertrokken we richting café Samson, waar we een aperitiefje namen en een klein voorgerechtje; stokbrood met kruidenboter.

Onze tweede halte werd Donatello’s daar zal ik jullie in deze blog eens wat meer over vertellen! Kortom: Dit wordt mijn eerste RR: Restaurant Review! Daar gaan we!

Dit wordt mijn eerste RR: Restaurant Review!

Donatello’s Nijmegenlogo donatellos
Eerste Walstraat 18
6511 GG Nijmegen
024-3601181

Klik hier voor de site van Donatello’s

Eten: 8

De pizza’s smaken hier als in Italië. Ik heb hier nu een aantal pizza’s geprobeerd.
Bij dit bezoek ging ik voor de:  Pizza Hawaii met tomatensaus, pizzakaas, ham, salami, banaan en ananas. Ik koos er echter voor om de salami weg te laten en er champignons op te doen. Eindconclusie: heerlijke pizza, de banaan geeft echt een tropische smaak.

foto 1 (8)

Jullie verwachtten het waarschijnlijk al, maar ik heb dus nog wel wat meer pizza’s geprobeerd! Waaronder die van mijn huisgenootjes, we hebben letterlijk pizzaruil gedaan. Dus bij deze mijn oordeel over: Pizza Alla Parmigiano. Lekkere pizza als je van Rucola, mozzarella, cherrytomaatjes en parmaham houdt. Ik vond hem zelf ook lekker maar (ofcourse als fruitliefhebber) vond ik mijn pizza lekkerder. Verder heb ik nog de pizza Gyros en de pizza Shoarmi geprobeerd. Beide vond ik persoonlijk niet zo lekker, maar ik ben dan ook geen vleesliefhebber! Mijn huisgenootjes waren er allemaal zeer over te spreken.

Kortom: Super lekkere pizza’s, heel veel keus. En je kunt ook zelf je pizza helemaal samenstellen, inclusief de bodem. Daarvoor kun je kiezen uit Italiaanse bodem of Amerikaans bodem. Tot nu toe heb ik alleen de Italiaanse op, en dit beviel me goed! Lekker dun en knapperig.

Personeel:/klantvriendelijkheid: 7
Het personeel was zeer vriendelijk. We hadden kortingsbonnen bij ons en in eerste instantie was niet duidelijk of we ze allebei in konden leveren. Dit stond niet duidelijk op de kortingsbonnen. Het waren kortingsbonnen dat je de tweede pizza gratis kreeg. We vroegen aan de serveerster of dit kon en zij zou het vragen aan haar bedrijfsleider. Uiteindelijk zagen we op de rekening dat 1 pizza helemaal niet was geteld en 1 pizza later van de rekening af was getrokken. Conclusie: we konden allebei de kortingsbonnen inleveren, of het kon niet.. maar er is ons toch een pizza te weinig gerekend. Het resultaat was in beide gevallen voor ons een leuke financiële meevaller!

Een minpuntje qua klantvriendelijkheid was wel dat ik de salami op mijn pizza graag in wilde ruilen voor champignons. Hier werd €1,00 extra voor gerekend. Terwijl als je zelf een pizza samen zou stellen je voor salami €1,60 betaalt en voor champignons €1,00. Ik had het dus netjes gevonden als de salami gewoon kosteloos ingeruild zou kunnen worden voor champignons. 

Ambiance: 6,5
Vanaf buiten gezien denk je echt, waar kom ik nu terecht? Maar als je Donatello’s binnen gaat verandert dit volledig. Een prima inrichting met veel hout, houten bar, houten tafels en stoelen. Het is best wel gezellig, alleen niet bijzonder of iets dergelijks. De tafeltjes zitten best krap, maar ondanks dat is er toch veel sfeer gecreëerd. Eigenlijk vrij weinig op aan te merken dus. Je moet het toch zelf gezellig maken!

Prijs-kwaliteitsverhouding: 8,3
Dit is denk ik dé sterkte van Donatello’s. Je kunt er geweldig eten voor een prijs, waar ik nog nooit ergens anders zo lekker voor gegeten heb. Vandaag (altijd op dinsdag in ieder geval) is er een drie gangenmenu voor €12,50. Als student zijnde een waar feest!

Opmerkingen:
Ben je jarig? Dan is jouw hoofdgerecht gratis!!

Eindcijfer: 7,5
Het is een prima restaurant als je een lekkere pizza wilt eten voor een hele goede prijs.

foto 3 (5) foto 4 (5)

Ik heb een top avond gehad met m’n huisgenootjes, heerlijk gegeten en gedronken voor bijna niks. Ik wist al dat dit een leuk tentje was om te gaan eten, maar dit is nu wederom dubbel en dwars bevestigd.

Wat vinden jullie van Donatello’s Nijmegen? Let me know!

Liefs, Bo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.