Kattencafé Mispoes in Den Bosch

Praat jij ook tegen je kat? Ik wel. Niet alleen tegen mijn eigen kat, eigenlijk tegen iedere kat die ik tegen kom.
Non-kattenliefhebbers kijken me vrijwel altijd raar aan, als ik met een extra liefkozende stem mijn pluizenbol verwelkom op de bank. Hele verhalen klets ik tegen katten en ik weet zeker dat ze me begrijpen. Daar is geen twijfel over mogelijk! 

Kattencafé Mispoes in Den Bosch

Toen er in Den Bosch op 29 juni 2016 een kattencafé werd opgericht stonden mijn mede-kattenliefhebbende vriendinnetjes en ik te springen om er een keer naartoe te gaan! Kattenparadijs Mispoes is een lunchroom waar je (tussen de katten) kunt lunchen, thee drinken en taartjes kunt eten. De katten mag je aaien en knuffelen, als zij dat ook willen. Af en toe springt er een brutaal katje op je tafeltje om te kijken of er iets lekkers op je tosti zit. Alle katjes hebben een eigen naam en karakter. Sommige zijn enorm speels, terwijl andere lekker in hun mandje liggen te rusten. Ik moest stiekem een beetje lachen dat ze de Grumpy Cat René hebben genoemd, want zo heet mijn baas. Een bijzonder leuk concept. Ik nam als lunch een luxe tosti geitenkaas met honing. Deze was prima, maar niet zoveel bijzonders. Ik zou deze lunchroom daarom niet specifiek voor de lunch bezoeken, voor het concept daarentegen zou ik er zeker heen gaan. Als catlover een must-do om toe te voegen aan je bucketlist!

   

 Kattenparadijs Mispoes
Orthenstraat 31
5211 SV ‘s-Hertogenbosch
06-17891837
kattenparadijsmispoesdenbosch@gmail.com
 €3,- entree

Wil jij ook een keer langsgaan bij dit kattencafé in het gezellige Den Bosch? Je bent bij Mispoes aan het goede adres voor de nodige kattenliefde <3. Vanaf 24 januari 2017 zijn ze weer geopend, kijk voor de openingstijden op hun website. Reserveren is aan te raden.

Ps. Wat ik nog even kwijt wil, is dat ik het geniaal vindt dat deze website zondag 22 januari uit heeft geroepen tot de feestdag: “beantwoord-de-vragen-van-je-kat-dag”. Vandaag dus extra goed luisteren naar je kat, oké?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.