HOTSPOT Nijmegen: Sid & Liv

Sid en Liv - Chez Bo Sid en Liv - Chez Bo

HOTSPOT Nijmegen: Sid & Liv

Ik hou af en toe van terugkijken. Vooral wanneer het weer wat kouder en op een manier droeviger/donkerder aan het worden is, kijk ik graag terug naar leuke en gezellige momenten. Ik zit dan vaak met een kopje thee en een dekentje op de bank met m’n laptop op schoot door foto’s heen te scrollen. (Daarom hou ik zo veel van foto’s maken!) Helemaal nu ik hier in Kopenhagen zit, kijk ik af en toe terug naar Nederland. Zo leuk om weer even terug te denken en er dan achter te komen: ohja, dat was toen… wat was dat gezellig! Zo keek ik vandaag ook terug naar mijn bezoek aan Sid & Liv in Nijmegen. Net voordat ik hierheen kwam ging ik hier lunchen met een vriendinnetje van me.

Ik weet nog hoe we daar terecht kwamen. Al heel lang had ik het plan om Sid & Liv een keer te bezoeken, want ik had al heel veel goede dingen over deze leuke hotspot in Nijmegen gehoord. Toen mijn stage periode bij F&L Publishing Group erop zat gaven mijn collega’s me het ultieme cadeau: een cadeaubon voor (je raadt het vast al) Sid & Liv! Ik heb genoten! (Kijk hieronder maar!)

Sid en Liv - Chez Bo Sid en Liv - Chez Bo

Ik hou ervan, verse munt thee.. Het is echt mijn favoriet, vooral in de herfst en de winter. In de zomer ga ik het liefst voor verse jus. We besloten twee broodjes te delen, want natuurlijk konden we niet kiezen. Zie foto 2 het heerlijke resultaat! Wat ik zo leuk vind aan Sid & Liv is dat ze proberen alles zelf te maken en ambachtelijk te bereiden. Wanneer dit niet lukt garanderen ze dat het ergens anders zelfgemaakt is. Ik vind het een goede zaak dat alles biologisch en uit de buurt komt: “Lokaal ondernemen”, dat is iets wat ik erg waardeer! Wat bovendien ook het eten veel lekkerder maakt!

 Sid en Liv - Chez Bo Sid en Liv - Chez Bo
Buiten dat het eten er zo lekker én vers is, vind ik dat je er zo leuk kunt zitten. Vooral de binnentuin is heel gezellig. En wat ik ook erg leuk vind is de grote toonbank met alle lekkere zelfgebakken dingetjes, brownies, cakejes etc. Ja, een hotspot in Nijmegen naar m’n hart. Ik weet waar ik de volgende keer weer ga luchen als ik terug ben uit Kopenhagen! (Er is vast iemand die nu denkt, met mij met mij! Dit moeten we nog steeds een keertje doen, ja inderdaad met jou haha!)

Ps. Wist je ook dat ze leuke spulletjes verkopen? Klik hier voor de webshop.
Sid & Liv - Chez Bo Sid en Liv - Chez Bo

Kortom mijn eindconclusie: 
Ik ben nog enthousiaster dan tevoren: de sfeer is er ideaal, het eten is vers en de combinaties zijn verrassend.
Prijs-kwaliteit:
Als ik het geld had, zou ik er iedere week wel willen lunchen! De prijs is oké, misschien iets hoger dan gemiddeld, maar daar krijg je dan ook echt iets vers en lekkers voor terug. Sid & Liv is een mooi voorbeeld van ondernemen met ambacht en oog voor lokale producten.
Bediening:
De bediening is erg vriendelijk, wanneer het druk is duurt het iets langer voordat je je broodjes krijgt, omdat alles zelfgemaakt wordt. Maar dat is helemaal niet erg, als je met een vriendin gaat lunchen gaat het toch om het bijkletsen!
Sfeer:
Hier heb ik volgens mij genoeg over gezegd: knus, gezellig, heerlijk om in alle rust te genieten.

Ga je ook een keer langs? Of ben je al langs geweest? Wat vond je ervan?

Sid & Liv
Van Welderenstraat 95
6511 ME Nijmegen
+ 31 (0) 24 7510402
info@sidenliv.nl
www.sidenliv.nl

2 thoughts on “HOTSPOT Nijmegen: Sid & Liv

  1. Wat een leuk restaurantje!!! en zo te horen ook lekkere verse producten. Maar ben ik daar ook ooit met jou geweest?? en anders wil ik wel een keertje mee ha ha
    Dikke kus Mam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.