de Smaakbus

omslagfoto

De Smaakbus: Top thee & Kwaliteitskoffie

Om even terug te komen op de Nationale Gezondheidsbeurs. Ik ben denk ik misschien wel 30x langs deze bus gelopen en wel 30x dacht ik.. Wat een geweldig idee, wat een leuke bus, wat een sfeer, dit wil ik ook. Ik denk dat ik het ook meerdere malen tegen voorbijgangers en collega’s heb gezegd.. Ik ben verliefd, ik was al verliefd op de volkswagenbusjes en oldtimers.. maar ben nog verliefder op een volkswagenbusje omgebouwd tot koffiekraam. Ik hou van koffie & thee, maar dan wel goeie koffie en thee.. Ik ben er nauw aan, in het Brabants dan. (oftewel ik ben zeer kieskeurig op het gebied van koffie en thee!)
Dit is zeker een combinatie die perfectie nadert dus: de Smaakbus!

smaakbussssss

Foto: www.smaakbus.nl

Heel even maar had ik de tijd om met de meiden in de bus te kletsen, want we waren allebei druk. Zij druk met het opschuimen van melk, zetten van thee en het bereiden van verse koffie en ik druk met het drinken van de heerlijke cappucino. Ik heb snel even een foldertje mee gegrist.. Wat zag ik! Ze hebben ook een koffiekever! Chapeau voor de bedenker, weer een super leuk concept!

IMG_6926  IMG_6928

“Ons doel: iedereen die bij Smaakbus of KoffieKever een kopje thee of koffie drinkt laten genieten. Niet alleen het product moet goed zijn, maar alles eromheen is even belangrijk, van aankleding tot sfeer, van vriendelijkheid tot gastvrijheid. Koffie bij ons is meer dan die zwarte vloeistof in je beker.” Aldus de eigenaren van de koffiebus.

IMG_6927

Wat mij betreft is jullie missie geslaagd Tijmen en Mérie! Kan ik jullie alvast reserveren om mijn bruiloftsgasten te voorzien van koffie&thee? Niet dat ik binnen nu en 3 jaar ga trouwen, maar toch, je kan het maar vast geregeld hebben!

Ga jij wel binnenkort trouwen? Of zoek jij nog een leuke koffieverzorger voor op je feest/borrel/festival/evenement. Dan zou ik zeker eens een kijkje gaan nemen op de site van de Smaakbus! Gegarandeerd lekkere koffie, is gegarandeerd succes.

Liefs, Bo

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.