Dierendag: Kattencafé Amsterdam!

You cat to be kitten me, right meow, een kattencafé in Nederland!

Toen ik dit berichtje op Facebook een hele tijd geleden voorbij zag komen kon ik mijn geluk niet op! Vandaag is het dierendag, dus ik dacht dit is het perfecte moment om mijn geluk met jullie te delen.

Er komt een kattencafé in Nederland: Kattencafé kopjes in Amsterdam!! Parijs, Japan en Londen gingen ons kleine landje al voor, met dit leuke concept!

kopjes

Wat een geweldig idee! Gezellig een kopje koffie of thee drinken met je kat op schoot. Maaaaar, wat als je een kattenliefhebber bent en om de één of andere reden geen kat in de buurt hebt? Stel je voor een kattenliefhebber als ik, gaat op kamers en ik moet een halfjaar mijn lieve kat Snoesje missen! Ik dacht het niet.. En om nu iedere dag bij mijn nieuwe buurvrouw aan te bellen om te vragen of ik alsjeblieft even haar Meneer Spinpoot mag aaien.. Nee, geen denken aan. Ik zou denk ik als ik om de hoek van het café zou wonen, elke week minstens één keer eventjes de kattenvriendjes komen begroeten, met een kopje thee of een cat-a-cinno natuurlijk.

61881_712264058785603_1627827664_n  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1891242_730952216916787_502163212_n  1521523_716098625068813_1551318276_n

Wat extra leuk is, is dat dit project met Crowdfundig mogelijk is gemaakt. Er is zoveel geld bij elkaar gespaard (meer dan 1000 mensen hebben geld geïnvesteerd!) dat de  initiatiefneemster van Kopjes, Lenny Popelier haar droom waar kan gaan maken.

Het is nog even wachten totdat er een geschikte locatie is gevonden voor alle kattenvriendjes. Dus ik zou zeggen like, net zoals ik gedaan heb, de facebookpagina (je wordt vast enthousiast als je een kattenliefhebber bent!) en hou de website in de gaten!

https://www.facebook.com/kattencafeamsterdam
http://www.kattencafekopjes.nl/

Succes met het café Lenny, als ik nog ooit naar Amsterdam ga, dan is dit zeker een hotspot waar ik even langs ga voor een taartje en een kopje thee. Natuurlijk ben ik ook wel benieuwd hoe dat nu zo is, met zoveel katjes bij elkaar!

Wie weet komen we elkaar allemaal een keer tegen in Kopjes in Amsterdam!

Liefs, Bo en Snoes de Poes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.