Blonde Pater: Lunchen in Nijmegen

Heee people!

Zoo, daar was ik weer ūüôā Did you miss me? Grapje!
Ik had met mezelf afgesproken dat ik het eigenlijk wel leuk vond om iedere dag te bloggen in de vakantie..
Natuurlijk is dat best tijdrovend (andere bloggers zullen het beamen)
en ondanks dat ik vakantie heb merk ik dat ik er toch heel weinig tijd voor heb?!
Hoe dan vraag ik mezelf af.. Waar blijft de tijd?

Ping! Als jullie me nu achter mijn laptop hadden zien zitten, zagen jullie een lampje boven mijn hoofd verschijnen. Inspiratie voor een nieuwe post! Een post over tijdsindeling, planning: hoe haal je meer uit je dag.. Tja.. en zo werkt het dus met inspiratie.. Wanneer je eigenlijk wilt gaan schrijven over het één bedenk je je iets anders.. Zo werkt het bij mij blijkbaar ook met dingen ondernemen in de vakantie..

Wanneer ik ’s ochtends denk te gaan hardlopen, is mijn bed te lekker en wil ik niet opstaan.
Wanneer ik ’s middags denk te gaan bloggen, moet ik zo nodig gaan lunchen met een vriendin (h√® wat vervelend nu.) Anyway, waar was ik gebleven? Ohja, tijd en iedere dag bloggen! Als ik iets beloof dan doe ik het ook en zodoende ben ik jullie deze post nog verschuldigd. Ik had namelijk vanmiddag een berichtje op mijn¬†Facebookpagina¬†gezet met de vraag: Wie weet waar ik ben wezen lunchen?

Blonde Pater - Hotspot Nijmegen

 Café de Blonde Pater
Houtstraat 62
6511 JP Nijmegen
info@blondepater.nl
Tel 024 322 96 47
http://www.blondepater.nl

Weet jij het? Juist, bij de Blonde Pater in Nijmegen! Het is de¬†“favoriete hotspot om te lunchen in Nijmegen” van een vriendinnetje van mij! Ik vroeg waarom? “Ja Bo, duh! Om de broodjes natuurlijk. Niet duur √©n zoooo lekker.” Oke, dat wilde ik dus nog wel zien. “Nee, het is echt iets voor jou, Bo, al die leuke zelfgemaakte dingetjes zoals smoothies en homemade ijsthee.” klonk het nog een keer vanuit de kant van mijn vriendinnetje en tevens huisgenootje.. Tja, ik was¬†al gauw verkocht en dus liepen we¬†naar de Blonde Pater.

IMG_8484   IMG_8486

Wat je moet weten is dat ik¬†als foodie altijd heel kritisch ben, wanneer ik uit lunch of uit eet. Mijn hoge verwachtingen en ik namen plaats op een bankje op het (eventueel verwarmde) terras in de zon. We hadden geluk dat we nog een plekje konden bemachtigen want echt letterlijk alles zat vol. Dit getuigde maar weer dat we bij een goed adresje zaten. Na een lange tijd hadden we onze keuze gemaakt en kwam dan ook de serveerster naar ons toe met de bekende vraag. Mijn vriendinnetje nam het broodje pulled pork en een verse jus d’orange ik ging voor het broodje toktok (geweldige naam haha!) en een munt-bosbessensmoothie. Heerlijk, jullie hebben me overtuigd met de combinatie kip, pesto, pijnboonpitten en avocado!¬†Ik kom zeker nog een keer terug om een kopje koffie te drinken. Daarbij zijn mijn verwachtingen n√≥g hoger na het lezen van het interessante¬†verhaal op de Blonde Patersite over Barista wedstrijden, signature drinks en¬†slow coffee.

Plus:

–¬†Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
– Uitgebreide en creatieve kaart
РDe broodjes waren erg snel klaar
– Prima plek om mensen te kijken

Min: 

– Deze hotspot is al welbekend en daarom meestal heel druk.
– Door de drukte duurde het eerste contact met de serveerster wat langer.

Ben jij al een keertje bij de Blonde Pater wezen eten?
Heb jij nog andere leuke hotspots in Nijmegen?

Liefs, Bo

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.