Doperwtjes met feta uit India
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Snij de ui in kleine stukjes.
  2. Bak de ui glazig/zacht in de olijfolie in een pan of wok.
  3. Meet ondertussen de kruiden af met een theelepel.
  4. Voeg de kruiden toe en laat 2-3 minuten verder bakken.
  5. Roer ondertussen goed door (het begint heerlijk te ruiken!)
  6. Voeg daarna de bevroren erwten toe en roer goed door.
  7. Na ongeveer 5 minuten zijn de erwten ontdooid en gaar.
  8. Verkruimel vervolgens de feta over de erwten.
  9. Serveer direct, zo blijft de feta nog iets vast en niet geheel gesmolten – maar is hij wel warm.
Notities

Op Chez Bo deel ik recepten die ik zelf graag wil bewaren. Recepten die ik van mensen heb gekregen, recepten met een verhaal. Ik vind het altijd leuk om recepten, suggesties en tips te ontvangen. Heb jij dit recept gemaakt? Deel het dan op instagram en vernoem @chezbonl of laat hieronder een opmerking achter.