Maaltijdsalade to go, zonder sla

Maaltijdsalade to go, zonder sla

Alweer meer dan een week geleden was mijn laatste bericht zie ik nu, de tijd vliegt! Ik heb voor mezelf besloten om het bloggen een beetje op een laag pitje te zetten. Momenteel ben ik druk bezig met stage, wat eigenlijk de meeste tijd in beslag neemt, vooral het onderzoek wat ik aan het doen ben, begint nu vorm te krijgen. Het onderwerp (zoals jullie misschien weten) is: BLOGS! Jippie, daarom vind ik het helemaal niet erg om er mijn tijd en energie in te steken. Vooral niet nu mijn onderzoek aardig concreet begint te worden.. Dat werd eigenlijk ook wel tijd want 1 Juni is de officiële bedrijfsdeadline.. Die lijkt nog ver weg, maar ik heb mijn tijd hard nodig!

Vandaar ook mijn besluit om even niet meer te bloggen. Tot en met Juni zal het hier dus helaas aardig stil worden. Echter daarna zal ik er weer voor de volle 100% tegenaan gaan en jullie weer gaan voorzien van lekkere foodtips, recepten en foodinspiration!

Ik barst van de ideeën en zal ze allemaal opschrijven, totdat de tijd daar is om ze weer met jullie te gaan delen! Natuurlijk, als ik het echt niet kan laten dan schrijf ik nog snel tussendoor even een berichtje. Net zoals nu, want wat een heerlijk weekend was het! Vrijdag lekker in het zonnetje gezeten met deze lekkere maaltijd salade!

IMG_7591[1] IMG_7590[1]

Prima maaltijdsalade om mee te nemen als je snel en alleen ergens moet eten. (In mijn geval in de zon.) Klaar in 10 minuten. De dag na bereiding smaakt hij nog heerlijk!
Kook 1 kopje met pastapennen in ongeveer 10 minuten gaar, snijd 1 appel, en ongeveer 1/4 komkommer in kleine stukjes. Neem een handje noten/pinda’s en twee handjes rozijnen. Snijd vervolgens gerookte kipfilet, ongeveer een half pakje (voor op de boterham) in kleine stukjes. Voeg alles samen en doe er een klein beetje yoghurt dressing doorheen. Ideaal voor onderweg, zonder sla en daarom blijft hij langer lekker!

Zo, ik ben er klaar voor! Laat morgen en de rest van de week maar komen. Enjoy your week en geniet van de zon! (De weersverwachtingen zijn goed!) 🙂

Liefs, Bo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.