Vakantiegevoel: Sex on the Beach Cocktail

Een blogloze week, hoe beviel dat?

Zo, ik zeg zo, omdat het alweer een hele week geleden is dat een berichtje schreef.. Je kunt het een uitprobeersel noemen, of gewoon toeval. Oke, ik had het heel druk en ik had dus ook eigenlijk geen tijd om te bloggen, maar tegelijkertijd hield ik mezelf ook tegen om te bloggen..

Zo kwam ik erachter dat ik het bloggen mis. Dat heb je met veel dingen hè, dat je pas merkt hoe fijn/leuk/mooi het is als datgene veranderd, kwijtraakt, verdwijnt of nooit meer terugkomt. Ik heb gemerkt dat bloggen een soort van terugblik is op de dingen die ik doe, een soort van rustmoment waarin ik terugkijk op de mooie dingen in het leven. Nu ik dat een week bewust weg heb gelaten merk ik dat de dagen veel te snel voorbij vliegen en dat ik nu, vandaag, al niet meer weet wat ik gister heb gedaan. Ik vind het erg jammer als het leven zo aan je voorbij vliegt en daarom begin ik vandaag weer met bloggen.

Wat is er afgelopen week allemaal voor leuks gebeurd? Waar moet ik beginnen? Juist, ik heb een vakantie naar Turkije geboekt! In de meivakantie ga ik 8 daagjes met mijn vriendje naar Kusadasi. Voordat ik jullie ga vermoeien met de enorme zoektocht die er aan vooraf is gegaan en met tips over het boeken van een vakantie, moeten we eerst maar eens in de vakantiestemming komen. Door middel van een Cocktail! (dit was natuurlijk te voorspellen.)

omslagfoto

 

Creëer alvast een vakantiegevoel met de Sex on the Beach Cocktail.

Voor het maken deze cocktail heb ik weer gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van vakantiebarman Wouter Jonkman, net zoals bij de Apenkopshotjes.

Dit heb je nodig:
– Wodka (geen rode, maar witte)
– Malibu
– Jus d’Orange
– Grenadine (of ranja)
– Ijsblokjes (optioneel)
– Een citroenschijfje (optioneel)
– Een stampertje (optioneel)
– Een rietje (optioneel)

Zo ga je aan de slag:
Stap 1: Doe de ijsblokjes in een mooi cocktailglas of een longdrinkglas.

IMG_5985
Stap 2: Schud hierover heen een klein laagje wodka.

IMG_5986
Stap 3: Schud hierover heen een scheutje Malibu.

IMG_5987
Stap 4: Vul aan met Jus d’Orange.

IMG_5988 IMG_5989
Stap 5: Voeg een scheutje grenadine toe, voor het regenboog effect.

IMG_5991 IMG_5992
Stap 6: Werk af met een half schijfje citroen, een stampertje en een rietje

Nou, dit drankje mag er best wezen! Erg lekker! Ik zou zeggen proost, op de vakantie. Nog maar 10 weken, aftellen dus geblazen. Gelukkig zitten er nog veel leuke momenten verstopt in de weken tot aan de meivakantie.

Liefs, Bo

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.