Smoothie met peer, avocado, banaan en sinaasappel

De tijd vliegt en ondanks dat ik het voornemen had veel te gaan bloggen, schiet het er nogal bij in.. Tja, nieuw land, nieuwe mensen, nieuwe taal, nieuwe school.. Zoveel nieuw & zoveel nieuws! In mijn volgende post zal ik een kleine update geven over mijn leven in Kopenhagen! (en nieuwe culinaire ontdekkingen, want mijn leven is eten en eten is mijn leven) Maar nu eerst, ben ik jullie nog een andere blogpost schuldig. Hebben jullie mijn verhaal gelezen over mijn toffe peer, oftewel mijn vriendje die geen peren lust? Dat is de reden voor deze post, ik moest mijn peren kwijt in lekkere gerechtjes. En als je deze smoothie met peer, avocado, banaan en sinaasappel maakt dan zeg je zeker: ik wil meer peer! Want ik vind hem namelijk écht goed. Normaal hou ik niet zo van smoothies en zijn ze altijd te zuur of te dik of iets dergelijks, maar deze is precies goed! Enjoy, enjoy!

Smoothie Peer - Chez Bo Smoothie Peer - Chez Bo

Smoothie met peer, avocado, banaan en sinaasappel

Dit heb je nodig:

  • 1 banaan
  • 1 avocado
  • 1 peer
  • 200 ml (verse) sinaasappelsap (circa 4 uitgeperste sinaasappels)
  • Blender

“Maakaanwijzing”:

Snijd de gepelde banaan, gepelde avocado en geschilde peer in stukjes. Doe het fruit (is avocado fruit?) in de blender en blend even kort tot een papje, voeg het sinaasappelsap toe en blend nog een keer goed door. Voilà! Klaar is je smoothie in nog geen 10 minuutjes!

Never drink alone, vandaar dat dit recept voor 2 personen is! Proost!

 

Peer glas bovenkant

2 thoughts on “Smoothie met peer, avocado, banaan en sinaasappel

  1. Ha Bo,

    Dit recept wil ik wel eens proberen. Ben niet zo’n fruiteter. Ik heb geen blender, dus pureer ik het maar met de staafmixer, dat kan toch ook of niet??

    Dikke kus Mam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.