Deze granola met noten, kaneel en pindakaas is niet alleen lekker, maar ook een stukje gezonder dan gesuikerde cruesli.

Deze granola met noten, kaneel en pindakaas is niet alleen lekker, maar ook een stukje gezonder dan gesuikerde cruesli.
Robert is mijn vriend en ook degene die, van ons twee, de wisselbeker bezit voor: het bakken van de beste bananenpannenkoeken.
Heb je friet over van gisteren? Dit hoef je niet weg te gooien, maak er deze frittata of ‘friettata’ van. Samen tegen voedselverspilling!
Dit recept voor doperwtjes met feta kreeg ik van een collega en komt oorspronkelijk uit een kookboek van Khalid Aziz uit 1983. Een heerlijk kruidig bijgerecht.
Dit nostalgische recept voor mokkataart is gemaakt met koffie. Het is een authentiek en nostalgisch recept, het is namelijk de mokkataart van mijn oma.
Couscous met paprika, geitenkaas, dadels en ras el hanout Couscous en ras el hanout, allebei afkomstig uit Noord-Afrika, zijn twee van mijn favoriete ingrediënten. Al helemaal als je ze allebei in één gerecht combineert. Ras el hanout bestaat uit heel veel kruiden en geeft deze...