ChicksLoveFood

Minder dan 5 ingrediënten, wie wil dat nu niet!

Goeiemorgen! Ik was gister zo enthousiast over mijn dag, dat ik vandaag weer vroeg achter mijn pc ben gekropen. Want deze nieuwe aankoop en nieuwe ervaring moet ik natuurlijk even met jullie delen!

Ze zeggen dat toeval niet bestaat toch? Ik denk vanaf gister van wel..
Voor school moest ik een dagje meelopen bij een boekwinkel, Dekker vd Vegt in Nijmegen. (overigens een hele leuke boekwinkel, ik heb mijn ogen uitgekeken van wat voor boeken ze allemaal hebben!)

Maar nu komt het nog leukere nieuws! ChicksloveFood bleken die dag langs te komen om hun nieuwe kookboek te promoten!! Had ik even geluk, want ik lees het blog van de dames bijna iedere dag! En ik kan na zoveel leesplezier, wel zeggen dat ik aardig fan van ze ben geworden.

Na een leuk praatje met Elise en Nina, de schrijfster van dit enorm populaire foodblog en het boek, te hebben gemaakt.. besloot ik een stukje van de snickerstaart te proberen. Ik was meteen verkocht, kocht het boek en liet het signeren. Ze gaven me ook een paar goede tips over mijn eigen blog! Last but not least nam ik natuurlijk mijn gesigneerde boek vol trots mee en begon het in de bus naar huis meteen te lezen. Ontbijtsushi, zelfgemaakte groente chips en de pindarotsjes ga ik zeeer zeker binnenkort uitproberen!

clf  clf 2

clf 3  clf 5

Dus.. gisteravond in bed heb ik voor mezelf besloten dat ik mijn blog via mijn Facebookpgina ga promoten, want op dit moment schrijf ik eigenlijk alleen voor mezelf. Omdat ik de layout nog niet 100% mooi vind (en ik wordpress nog niet zo goed ken en het daarom zelf niet veranderd krijg) wilde ik nog even wachten met het openbaar maken van mijn blog.

Maarja, soms verander je van gedachten, soms lopen dingen anders en soms inspireren mensen je om dingen anders te gaan doen! (:

Ben je nieuwsgierig naar de blog van Chickslovefood? Ze vinden het vast niet erg als je ven langs komt: www.chickslovefood.com

Liefs, Bo

3 thoughts on “ChicksLoveFood

  1. Super leuk dat je ze gesproken hebt over het bloggen! Ik zoek af en toe ook recepten op hun blog op, heerlijk.
    Oh en ik vind je blogje heel mooi geworden Bo! 🙂

    1. Hee Kiel! Leuk hè, ik heb het kookboek gekocht, dus als we een keer samen gaan eten kunnen we daar vast wel iets uit maken! Dankjewel meis, ik lees stiekem iedere post op jouw blog (:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.