Waar ligt jouw blusdeken?

Ik werd met mijn neus op de feiten gedrukt. Als er brand uitbreekt bij het fornuis in mijn keuken, kan ik mijn blusdeken niet snel genoeg pakken. Je moet een blusdeken namelijk binnen 3 seconden kunnen pakken. Is dat bij jou het geval?

Waar ligt jouw blusdeken?

Vanaf kinds af aan ben ik bang voor brand. Vroeger droomde ik vaak dat de plinten in de fik stonden. Vaak droomde ik over hoe er brand uit brak en hoe ik een ontsnappingspoging moest doen. Daar heb ik gelukkig nu geen last meer van, maar ik ben ten opzichte van de mensen in mijn omgeving wel extra voorzichtig. Zo steek ik geen vuurwerk af en check ik vaker dan gemiddeld of het gas uitstaat.

Toen ik het initiatief van Naaais (www.naaais.com) tegen kwam was ik daarom ook verkocht en tegelijkertijd ook met mijn neus op de feiten gedrukt. Zoals ik in de inleiding schreef moet je je blusdeken binnen 3 seconden kunnen pakken.. Wel wel wel.. die van mij lag dus ergens verstopt achterin de la (onder het fornuis!), onder allerlei borden en bakjes. Never nooit dat ik die blusdeken snel bij had gekund. De reden dat hij daar lag, is wellicht dezelfde reden waarom jouw blusdeken ook ergens verstopt ligt: hij is hartstikke lelijk.

Daar heeft Naaais dus iets op gevonden. Zij hebben een aantal mooie en goedgekeurde blusdekens ontworpen (8 varianten). Ze maken zo huishoudens een stukje veiliger om een mooie en leuke manier.

Blusdekens van Naaais

  1. De blusdeken komt in een mooi cadeaudoosje
  2. De blusdeken is 180 x 120 m (in geval van nood biedt het ook bescherming door om te slaan)
  3. De blusdeken is duurzaam geproduceerd
  4. Naaais geeft je levenslange garantie (mocht je hem moeten gebruiken vervangen ze de deken).

    SWIPE SWIPE SWIPE SWIPE SWIPE
    ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Ik vind het een leuke en innovatieve manier om je leefomgeving veiliger en mooier te maken, vandaar dat ik er graag even wat aandacht aan schenk via mijn website. Wat mij betreft een musthave voor iedereen die graag kokkerelt. Het is overigens een fabel dat een blusdeken alleen in de keuken thuishoort…

1 op 67 huishoudens krijgt jaarlijks te maken met brand, door bijvoorbeeld een elektrisch apparaat, vlam in de pan of een omvallende kaars. Dan kun je maar beter je blusdeken binnen handbereik hebben hangen. De mijne, met een artisjok erop, hangt mooi in het zicht en voor het grijpen, omdat hij gewoon zo naaais is! Eigenlijk hoort een blusdekens overal waar iets kan gebeuren thuis (dus zeker ook in de keuken). Let er op dat de blusdeken niet te gebruiken is voor frituurbranden, daar heb je een aparte F-blusser voor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Post