Ingrediënt: ui

  • Friet over? Maak er frittata van.

    Friet over? Maak er frittata van.

    Heb je friet over van gisteren? Dit hoef je niet weg te gooien. Maak er een nieuw gerecht van. Bijvoorbeeld deze lekkere kapsalon. Geen zin in fastfood? Deze frittata of ‘friettata’ biedt een goed en groenterijk alternatief. Enjoy life, but don’t waste! Af en toe is een frietje halen een guilty pleasure van ons, we […]

  • Doperwtjes met feta uit India

    Doperwtjes met feta uit India

    Dit recept voor doperwtjes met feta kreeg ik van een collega en komt oorspronkelijk uit een kookboek van Khalid Aziz uit 1983. Een heerlijk kruidig bijgerecht.

  • Couscous met paprika, geitenkaas, dadels en ras el hanout

    Couscous met paprika, geitenkaas, dadels en ras el hanout

    Couscous met paprika, geitenkaas, dadels en ras el hanout Couscous en ras el hanout, allebei afkomstig uit Noord-Afrika, zijn twee van mijn favoriete ingrediënten. Al helemaal als je ze allebei in één gerecht combineert. Ras el hanout bestaat uit heel veel kruiden en geeft deze couscous dan ook een bijzondere kruidige smaak. Wist je dat […]