Robert is mijn vriend en tevens degene die, van ons twee, de wisselbeker bezit voor: het bakken van de beste bananenpannenkoeken. Check hier het recept!
Ingrediënt: olijfolie

Friet over? Maak er frittata van.Friet over? Maak er frittata van.
Heb je friet over van gisteren? Dit hoef je niet weg te gooien. Maak er een nieuw gerecht van. Bijvoorbeeld deze lekkere kapsalon. Geen zin in fastfood? Deze frittata of

Doperwtjes met feta uit IndiaDoperwtjes met feta uit India
Dit recept voor doperwtjes met feta kreeg ik van een collega en komt oorspronkelijk uit een kookboek van Khalid Aziz uit 1983. Een heerlijk kruidig bijgerecht.

Salade met peer en ReypenaerSalade met peer en Reypenaer
Salade met peer en Reypenaer Deze salade is een recept van Anouk Kouwenberg en Ellen Coppis en is gepubliceerd in Reek – goed voor mekaar (april 2020). Anouk over het

Couscous met paprika, geitenkaas, dadels en ras el hanoutCouscous met paprika, geitenkaas, dadels en ras el hanout
Couscous met paprika, geitenkaas, dadels en ras el hanout Couscous en ras el hanout, allebei afkomstig uit Noord-Afrika, zijn twee van mijn favoriete ingrediënten. Al helemaal als je ze allebei