Food

Iedere dag lekker eten, thuis of buitenshuis? Je vindt hier verschillende recepten, kitchenhacks en restaurantreviews. Verzamel inspiratie en ga aan de slag in de keuken! Smakelijk.

Bo over eten:

Ik hou van eten, lekker eten. Twee van de dingen die ik graag doe zijn uiteten en zelf koken. Sinds 2014 schrijf ik mijn eigen recepten en publiceer ik deze op mijn blog. In februari 2017 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Small Business en Retail Management in Nijmegen. Als afstudeeropdracht maakte ik een businessplan voor een eigen horecabedrijf, inclusief alle analyses die daarbij horen. Sinds april 2018 heb ik mijn eigen lunchroom opgericht, waar ik iedere dag weer nieuwe doelen voor stel en nieuwe ervaringen uithaal.

Mijn doel is om mensen te inspireren door middel van eten, want eten verbindt. Genieten van eten brengt mensen bij elkaar en maakt mensen gelukkiger.

Voor jou:

Ik deel mijn recepten en inzichten graag met jou. Ben je op zoek naar een lekker recept? Weet je niet wat je vanavond moet koken? Dan heb ik er genoeg voor je op een rijtje gezet.

Voor jouw bedrijf:

Heb jij zelf een bedrijf in de food-, horeca-, hospitality- of toerismesector? Dan kijk ik graag met je mee naar verbetering, optimalisatie, extra promotiemogelijkheden en groei.

Mysteryguest
Wat kun je verwachten?
1. Een objectieve en ongezouten mening over jouw bedrijf en de gastbeleving die jij biedt.
Onder andere met betrekking tot: 
sfeer en akoestiek, assortiment en smaak, prijs/kwaliteitsverhouding, interne communicatie, sociale media en websitegebruik, bereikbaarheid, personeel en gedrag, tijdsbeleving en de totaal beleving.
2. Een uitgebreide evaluatie van het bezoek per mail of in persoon.
3. Eventuele vervolgadviezen, coaching en het uitvoeren van analyses. Tot de mogelijkheden behoren bijvoorbeeld: concurrentieonderzoek, afnemersonderzoek, doelgroepspecificatie, missie- en visieontwikkeling, innovatiescans en SWOT-analyse.