Disclaimer

Iedere dag werk ik met nauwkeurigheid en zorg aan de berichten op www.zo-ofzo.nl. Toch is het natuurlijk mogelijk dat de gepubliceerde teksten en recepten feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Ik ben immers ook maar een mens.

Aan de inhoud van www.zo-ofzo.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleed. www.zo-ofzo.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade dat het gevolg is van het gebruik van www.zo-ofzo.nl.

www.zo-ofzo.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen en/of gelinkt wordt.

De content op www.zo-ofzo.nl is niet statisch, wat betekent dat de inhoud regelmatig kan veranderen. Dit zonder enige vorm van aankondiging en op elk gewenst moment.

De foto’s en recepten op www.zo-ofzo.nl zijn zelf gemaakt, indien dit niet het geval is zal dit vermeld worden.
Bent u van mening dat toch een foto of recept van u gebruikt is? Neem dan contact op via chez-bo@outlook.com. Er zal dan naar een passende oplossing worden gezocht.

Het is niet toegestaan om beeldmateriaal, recepten en informatie afkomstig van deze www.zo-ofzo.nl zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. Overname van foto’s, teksten of ontwerpen op andere websites of gebruik in publicaties zal als inbreuk beschouwd worden op het auteursrecht.

Deelnemen aan winacties is op eigen risico en www.zo-ofzo.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade voor het deelnemen aan bovengenoemde winacties. De samenwerkende partijen zijn verantwoordelijk voor de aanlevering en het verzenden van de te winnen prijzen. Wanneer de beloofde prijs niet geleverd kan worden om wat voor reden dan ook, dan is www.zo-ofzo.nl hier niet aansprakelijk voor te stellen.